• 20% Korting bij afhaal
    • Vanaf €350 gratis geleverd/bezorging op afspraak
    • Hoogwaardige kwaliteit

Conifeer kwekerij

Conifeer Kwekerij, Haagplant Holland in Kaatsheuvel. Wij zijn gespecialiseerd in Coniferen en hagen. Welk type conifeer u ook naar op zoek bent, bij Haagplant Holland bent u aan het juiste adres. De Conifeer is een ideale struik voor uw hagen. Wij bezorgen uw bestelling op het gewenste adres of u kunt ze ook ophalen bij ons tegen een extra 20% korting. Heeft u vragen dan kunt u ons telefonisch om advies vragen tijdens kantooruren. U kunt ons telefonisch of via WhatsApp bereiken.

Bent u op zoek naar andere mooie haagsoorten? Bekijk dan ons aanbod coniferen, Portugese laurier of klimop kant en klaar  voor direct resultaat.

conifeer kwekerij       

Conifeer kwekerij voor Hagen

De mooiste Coniferen vind u bij Kwekerij Haagplant Holland. De Conifeer is een van de meest gebruikte haagconiferen die in Nederland en ver daarbuiten aangeplant wordt. Met zijn fris groene kleur groeit hij vrijwel op elk type bodem, de volle structuur van de plant bied snel privacy. De haag groeit tussen de 30 en 40 cm in een jaar en dient meestal 1x per jaar gesnoeid en bij bemest te worden. Wij adviseren om tijdens het planten aanplantgrond toe te voegen.

Conifeer Thuja Brabant: https://haagplantholland.nl/product/thuja-occ-brabant/

Conifeer Thuja Smaragd: https://haagplantholland.nl/product/thuja-occ-brabant/

Conifeer Thuja Plicata: https://haagplantholland.nl/product/thuja-plicata-excelsa/

 

Conifeer kwekerij 20% Korting bij Afhaal

Conifeer Kwekerij: De Conifeer is een groenblijvende haagplant met bijzonder sierlijke, glanzende bladeren. De Conifeer is een snelle groeier. De Conifeer plant groeit het meest actief in de periode van april tot september. Direct van de kweker bij u thuis geleverd door heel Nederland of afhalen tegen 20% korting. Online Coniferen kopen voor in uw haag. Het online kopen van Coniferen is goedkoop, snel en eenvoudig.

 

Plantperiode Gehele jaar
Dichtheid Volledig blikdicht
Groeisnelheid 30 tot 40 cm per jaar
Verzorging 1 keer per jaar knippen en bemesten
Water Gemiddeld
Standplaats Schaduw, halfschaduw, zon
Wintervast Wintergroen

 

 

 

Haagplant Holland 2023 I KvK 90775457 | BTW NL865449235B01

Video-creatie: Framedit | ontwerp + bouw insect reclame

WhatsApp
Bellen