• 20% Korting bij afhaal
    • Vanaf €350 gratis geleverd/bezorging op afspraak
    • Hoogwaardige kwaliteit

Laurier kwekerij

Laurier Kwekerij, Haagplant Holland in Kaatsheuvel. Wij zijn gespecialiseerd in Laurier struiken en hagen. Welke maat laurier u ook naar op zoek bent, bij Haagplant Holland bent u aan het juiste adres. De Laurier is een ideale struik voor uw hagen. Wij bezorgen uw bestelling op het gewenste adres of u kunt ze ook ophalen bij ons tegen een extra 20% korting. Heeft u vragen dan kunt u ons telefonisch om advies vragen tijdens kantooruren. U kunt ons telefonisch of via WhatsApp bereiken.

Bent u op zoek naar andere mooie haagsoorten? Bekijk dan ons aanbod coniferen, Portugese laurier of klimop kant en klaar  voor direct resultaat.

 

laurier kwekerijportugese laurier kopen

Laurier kwekerij voor Hagen

De mooiste Laurier hagen vind u bij Kwekerij Haagplant Holland. De laurier heeft een compacte groei en diepgroene iets wat spitsere bladeren, opvallend aan deze soort is dat deze vaak een witte bloem vormt. Deze zeer winterharde soort is uitermate geschikt voor hagen die zowel laag als hoger moeten blijven. De compacte groeiwijze zorgt voor een dichte structuur van haag en groeit tussen de 20 en 40 cm per jaar, groeit op elk type grond en dient 1x per jaar gesnoeid en bij bemest te worden. Wij adviseren tijdens het planten aanplantgrond toe te voegen.

 

 Laurier kwekerij 20% Korting bij Afhaal

Laurier Kwekerij: De Laurier is een groenblijvende haagplant met bijzonder sierlijke, glanzende bladeren. De Portugese laurier is een snelle groeier. De Laurier plant groeit het meest actief in de periode van april tot september. Direct van de kweker bij u thuis geleverd door heel Nederland of afhalen tegen 20% korting. Online Laurier kopen voor in uw haag. Het online kopen van taxus is goedkoop, snel en eenvoudig.

 

Plantperiode Oktober t/m juni mits geen vorst of extreme hitte
Dichtheid Volledig blikdicht
Groeisnelheid 20 tot 40 cm per jaar
Verzorging 1 keer per jaar knippen, 1 keer bemesten
Water Gemiddeld
Standplaats Schaduw, halfschaduw, zon
Wintervast Wintergroen

 

 

 

Haagplant Holland 2023 I KvK 90775457 | BTW NL865449235B01

Video-creatie: Framedit | ontwerp + bouw insect reclame

WhatsApp
Bellen