• 20% Korting bij afhaal
    • Vanaf €350 gratis geleverd/bezorging op afspraak
    • Hoogwaardige kwaliteit

Portugese Laurier kopen?

Portugese Laurier kopen bij Haagplant Holland in Kaatsheuvel. Welke maat u ook naar op zoek bent, bij Haagplant Holland bent u aan het juiste adres voor uw Portugese Laurierhaag. Prunus Lusitanica is een mooie groenblijvende struik, ideaal als haagplant. Ook heel geschikt voor een smalle haag. Bent u op zoek naar een goede laurierhaag dan is de Portugese Laurier zeer geschikt. Wij bezorgen uw bestelling op het gewenste adres of u kunt ze ook ophalen bij ons tegen een extra 20% korting.

Bent u op zoek naar andere mooie haagsoorten? Bekijk dan ons aanbod coniferen, taxus of extra grote laurieren voor direct resultaat.

 

portugese laurier kopen

Portugese Laurierhaag

 

Portugese Laurier is een zeer populaire haagplant die veel gebruikt wordt in Nederland. De smallere groeiwijze maakt hem uitermate geschikt voor het maken van smalle volle hagen. De glanzende smallere groene bladeren in combinatie met de diep roze takken geeft de haag een exclusieve uitstraling. Deze haag groeit tussen de 20 en 40 cm per jaar en groeit op vrijwel elk type grond maar houd bij voorkeur van een zonnige standplaats. De haag dient 1x per jaar gesnoeid en bij bemest te worden. Wij adviseren om tijdens het planten aanplantgrond toe te voegen. Wilt u een Portugese laurier kopen dan helpen wij u graag met onze zeer goede kwaliteit laurieren.

 

Waarom Portugese Laurier kopen?

De Portugese laurier is een groenblijvende haagplant met bijzonder sierlijke, glanzende bladeren. De Portugese laurier is een snelle groeier. De plant groeit het meest actief in de periode van april tot september. Direct van de kweker bij u thuis geleverd of afhalen tegen 20% korting.

 

Plantperiode Oktober t/m juni mits geen vorst of extreme hitte
Dichtheid Volledig blikdicht
Groeisnelheid 20 tot 40 cm per jaar
Verzorging 2 keer per jaar knippen, 1 keer bemesten
Water Halfschaduw, zon
Wintervast Wintergroen

 

 

 

 

Haagplant Holland 2023 I KvK 90775457 | BTW NL865449235B01

Video-creatie: Framedit | ontwerp + bouw insect reclame

WhatsApp
Bellen