• 20% Korting bij afhaal
    • Vanaf €350 gratis geleverd/bezorging op afspraak
    • Hoogwaardige kwaliteit

Taxus kwekerij

Taxus Kwekerij, Haagplant Holland in Kaatsheuvel. Wij zijn gespecialiseerd in Taxus hagen. Welke maat taxus u ook naar op zoek bent, bij Haagplant Holland bent u aan het juiste adres. De taxus is een ideale vervanger voor uw Buxus haag. Wij bezorgen uw bestelling op het gewenste adres of u kunt ze ook ophalen bij ons tegen een extra 20% korting. Heeft u vragen dan kunt u ons telefonisch om advies vragen tijdens kantooruren. U kunt ons telefonisch of via WhatsApp bereiken.

Bent u op zoek naar andere mooie haagsoorten? Bekijk dan ons aanbod coniferen, laurier  of klimop kant en klaar  voor direct resultaat.

 

taxus kwekerij

Taxus haag kwekerij

De mooiste Taxus hagen vind u bij Kwekerij Haagplant Holland. Taxus is een zeer sterke haagplant en heeft een luxe uitstraling. De donker groene kleur geeft rust in uw tuin, Deze soort is geschikt voor het maken van hagen, blokken, bollen en wolken, ook is deze goed te gebruiken voor lage haagjes, de planten groeien 10-20 cm per jaar, de taxus houd van drogere grond en niet van natte voeten. Deze planten dienen 1x per jaar gesnoeid en bij bemest te worden. Wij adviseren om tijdens het planten aanplantgrond toe te voegen.

 

Taxus 20% Korting bij Afhaal

De Taxus is een groenblijvende haagplant met bijzonder sierlijke, glanzende bladeren. De Portugese laurier is een snelle groeier. De taxus plant groeit het meest actief in de periode van april tot september. Direct van de kweker bij u thuis geleverd door heel Nederland of afhalen tegen 20% korting. Online taxus kopen voor in uw haag. Het online kopen van taxus is goedkoop, snel en eenvoudig.

Plantperiode Gehele jaar
Dichtheid Volledig blikdicht
Groeisnelheid 10 tot 20 cm per jaar
Verzorging 1 keer per jaar knippen en bemesten
Water Gemiddeld
Standplaats Schaduw, halfschaduw, zon
Wintervast Wintergroen

 

 

 

 

Haagplant Holland 2023 I KvK 90775457 | BTW NL865449235B01

Video-creatie: Framedit | ontwerp + bouw insect reclame

WhatsApp
Bellen